angeliki.png
 

Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου

Εκτελεστική Διευθύντρια

Η Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου είναι σύμβουλος επικοινωνίας με ευρεία επαγγελματική εμπειρία. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο της πολιτιστικής διαχείρισης (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Μέγαρο Μουσικής) και στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρία “Logos Associates” με αντικείμενο την κειμενογράφηση και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της επικοινωνίας. Έχει συνεργαστεί με ένα ευρύ πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει πολυεθνικές εταιρίες, μικρές επιχειρήσεις, οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, καθώς και εκπροσώπους της πολιτικής, της τέχνης και της επιστήμης. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε όλο το φάσμα των ενεργειών επικοινωνίας που σχετίζονται με το λεκτικό περιεχόμενο (εταιρικά κείμενα, συγγραφή ομιλιών, storytelling, social media content, ghost writing), ενώ έχει διδάξει σεμινάρια copywriting και storytelling τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας.

Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων, σύμβουλος του Υπουργού Πολιτισμού, καθώς και θεματικός συνεργάτης βουλευτών και αιρετών της αυτοδιοίκησης. Από το 2016 είναι υπεύθυνη των κοινωφελών προγραμμάτων της Οικογενείας Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη και μέλος του Δ.Σ. του The People’s Trust.

Κατέχει πτυχίο Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακό (ΜΑ) και διδακτορικό τίτλο (PhD) στην Κλασική Αρχαιολογία από το Bryn Mawr College στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (ΜΒΑ) από το Leicester University της Μεγάλης Βρετανίας.

Συγγραφέας μιας επιστημονικής μονογραφίας (The Iconography of Sculptured Statue Bases in the Archaic and Classical Periods, Madison, Wisconsin 2002) και αρκετών επιστημονικών δημοσιεύσεων στον τομέα της αρχαιολογίας, αρθρογραφεί τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο με θέμα την επικοινωνία, την πολιτική και το τρέξιμο. Είναι μέντορας σε ομάδες του The People’s Trust και του Finnovative, καθώς και στους οργανισμούς  Women on Top και Women Act, ενώ συμμετέχει στο Advisory Board της ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ.

 

katie.png
 

Καίτη Λασκαρίδη

Associate

Η Καίτη Λασκαρίδη αποφοίτησε απο το St. Catherine’s British Embassy School, όπου ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ‘International Baccalaureate’. Κατέχει πτυχίο (B.A) σε Τουριστικά από το Πανεπιστήμιο του Westminster, στο Λονδίνο.

Η Καίτη έχει προηγουμένως ασχοληθεί με την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχειών Λάμψα Α.Ε., και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία οπού δούλεψε για τρία συνεχόμενα καλοκαίρια.

Είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία Νεαρών Ιππέων στο άθλημα της Ιππασίας (Υπερπήδησης Εποδίων) και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας.

Επιπλέον, η Καίτη έχει δουλέψει εθελοντικά σε θεραπευτικό κέντρο ιππασίας, στην Βαρυμπόμπη, και στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να ζωγραφίζει.

 

3.png
 

Ελένη Στεφανίδου

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Η Ελένη Στεφανίδου κατέχει πτυχίο Επικοινωνίας και ΜΜΕ από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ για την τηλεόραση του ANT1 και μεταπήδησε στον τομέα του αθλητικού marketing  σχεδιάζοντας και υλοποιώντας χορηγικά προγράμματα για μεγάλες εταιρίες, ομάδες και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004, Euro 2004).

Από το 2006 δραστηριοποιείται στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Έχει διατελέσει Communications Director στην εταιρία “H+ K Strategies” και έχει συνεργαστεί με πολυεθνικές εταιρίες και οργανισμούς όπως οι BAE Systems, Nestle, Xerox, Adecco και Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. Eίναι Communications Manager του μη – κερδοσκοπικού οργανισμού The People΄s Trust που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις με στόχο να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

 

Screen+Shot+2017-07-31+at+10.43.54.png
 

Rebecca Eastmond

Σύμβουλος

Η Rebecca είναι ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Greenwood Place.

Ξεκίνησε την καριέρα της στη δικηγορική εταιρεία Αllen & Overy ως δικηγόρος με ειδίκευση στον τομέα της φιλανθρωπίας και των δωρεών και στη συνέχεια έγινε Διευθύνουσα Σύμβουλος του ιδρύματος The Prince’s Foundation for Arts & Kids. Διατέλεσε επί μια δεκαετία Γενική Διευθύντρια της J.P Morgan Private Bank στην Αγγλία, επικεφαλής για το τμήμα συμβουλευτικής πελατών στο αντικείμενο της φιλανθρωπίας.

Η Rebecca συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο δύο ιδρυμάτων, ενώ παράλληλα είναι διαχειρίστρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Smart Works και μέλος του διεθνούς συμβουλίου της Acumen – δύο πολύ διαφορετικές οργανώσεις με κοινό στοιχείο την επικέντρωση στους ωφελούμενούς τους. Στο παρελθόν υπήρξε διαχειρίστρια του House of Illustration και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Philanthropy Review στην Αγγλία. Έχει λάβει πολλά βραβεία για το έργο της στον τομέα της φιλανθρωπίας.

vargos.png
 

Αργυρώ Σταματάκη

Βοηθός Διοίκησης

H Αργυρώ Σταματάκη εργάστηκε για μια δεκαετία στον τομέα της διαφήμισης για μεγάλες εταιρείες όπως η Leon & Partners και η Olympic DDB, ξεκινώντας ως Βοηθός Διοίκησης και συνεχίζοντας ως Account Executive. Γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις της εύρυθμης λειτουργίας ενός οργανισμού, τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας και προβολής. Επίσης συνεργάζεται με το online περιοδικό “fragilemag.gr” όπου αρθρογραφεί, ανά διαστήματα, για θέματα που αφορούν στον κινηματογράφο. Η Αργυρώ επί του παρόντος μοιράζεται το χρόνο της ως εργαζόμενη στο Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη και στον κοινωφελή οργανισμό The People’s Trust.  

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

evi.png
 

Εύη Λαζού

H Εύη Λαζού είναι Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Α.Κ. Λασκαρίδη, ενός ιδιωτικού ιδρύματος το οποίο αναπτύσσει ενισχύει και αναπτύσσει δράσεις με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ζωής, στην Ελλάδα και τον ελληνικό κόσμο. Το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ Λασκαρίδη σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα  αλλά και δωρεές που υποστηρίζουν την αποστολή του.

Η Εύη είναι ιδρυτικός εταίρος και μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού The People’s Trust, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης και μικροχρηματοδότηση σε νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Είναι, επίσης, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Greenwood Place, μιας κοινότητας στρατηγικής φιλανθρωπίας.

Η Εύη έχει εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα του μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων, καθώς έχει διατελέσει Executive Vice President Marketing στην εταιρία Hyatt Regency Hotels and Tourism Hellas S.A. Είναι κάτοχος B.A. Magna Cum Laude, με τιμητική διάκριση, στην Επιχειρηματική Συμπεριφορά αλλά και στον Γαλλικό Πολιτισμό από το Brown University στο Rhode Island των Η.Π.Α ενώ έχει σπουδάσει επίσης εσωτερική διακόσμηση στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη. Κατάγεται από την Ελλάδα αλλά ζει μόνιμα στο Λονδίνο με τον σύντροφο και τον γιο της.

 

44.png
 

Χλόη Μαρία Λασκαρίδη

Η Χλόη Λασκαρίδη κατέχει πτυχίο (Β.Α.) στις Διεθνείς Σχέσεις και την Ιστορία από το Πανεπιστήμιο Reading της Μεγάλης Βρετανίας. Κατέχει, επίσης, δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σε War Studies (ΜΑ) από το King’s College στο Λονδίνο και στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc) από το London School of Economics.

Από το 2008 εκτελεί καθήκοντα Διευθύντριας Εταιρικής Ανάπτυξης στην εταιρία Ελληνικά Ξενοδοχεία Λάμψα Α.Ε.