Αγαπάμε την Ελλάδα. Αγαπάμε τη θάλασσα, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό μας.

 

 
 

Χτίζουμε συνεργασίες και σχεδιάζουμε προγράμματα που γεννιούνται από την αγάπη μας για τη χώρα μας, στηρίζουν τους ανθρώπους της και προστατεύουν το φυσικό και κτιστό περιβάλλον.

 

Εργαζομαστε σε τρεις κυριως τομεις

 

 

Πιστεύουμε πως όλοι έχουν δικαίωμα να ζήσουν μια γεμάτη και αξιοπρεπή ζωή και υποστηρίζουμε καινοτόμες δράσεις που κάνουν την πεποίθησή μας πραγματικότητα. 

Τα προγράμματά μας επικεντρώνονται στην ενίσχυση της απασχόλησης και την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην εξεύρεση μακροπρόθεσμων λύσεων που αλλάζουν τη ζωή ελληνικών οικογενειών και προσφύγων που αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες. 

 

Προστατεύουμε τη θάλασσα και εργαζόμαστε συντονισμένα για τον περιορισμό των πλαστικών και των θαλάσσιων απορριμμάτων στη Μεσόγειο.   Πιστεύουμε πως η υπεύθυνη διαχείριση των θαλασσών είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας. 

Εργαζόμαστε, επίσης, για την προστασία πολιτιστικών μνημείων με ιδιαίτερη σημασία και νόημα για τον ελληνισμό.

 

Πιστεύουμε στην ανάγκη για την ενίσχυση πρωτοβουλιών που προασπίζονται το συλλογικό συμφέρον κι εργαζόμαστε για την προάσπιση και ενίσχυση της δημοκρατίας  στην Ελλάδα. 

Θέλουμε να ενισχύσουμε τις φωνές όσων δεν ακούγονται – ανάμεσά τους εκείνες των ανέργων, των οικονομικά ασθενέστερων και των προσφύγων- και να προωθήσουμε τη διαφάνεια και τη λογοδοσία στην πολιτική και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.